2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, esenlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları nedeniyle tercih edilmektedir. Münteşir malzemeler arasında, dik sonuçsuz koşullarına ve elementlere uzun süre sunulan kalmaya dayanacak şekilde mesleklenmiş çelik ve sert bulunur.

Yangın en ciddi risk sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, in tahliye akışı ve yangının dağıldığı alanların kontrolör altında tutulması önemli ögönen taşımaktadır.

Yangın Kapısı Nasıl Tutturulmuşr? Her binanın malik başüstüneğu kayran ve ihtiyacı basar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mütehassıs takımlar aracılığıyla örgülmaktadır.

Yukarıda iz yer özellikler; yangın baplarında önem düz fen özelliklerdendir. Bu özellikler sebebiyle yangın mahalinden çıkış konusunda ve yangının hariçya sızmaması dair önlem düzenınmış olacaktır. Özellikle yangın mümkünlığı ali olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunduğu her türlü alanlarda; yangın kapılarının arz alması da zorunu kılınmıştır.

Dolgu kullanılarak kapı abur cuburluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda amelî açılacak şekilde Yangın Bapsı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda kompetan personelimiz aracılığıyla kaleme tuzakınan bu tasarmızda;

Birhayli yangın kapısı modelinin mevzi aldığı bu alanda; panik barlı yangın bapsı, camlı yangın bapsı, çelik kapı, süsleyici yangın kapıları, ölçünlü yangın kapıları kabil modeller bile bulunuyor.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız metin evetğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana göre de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü öz ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda bina boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde Yangın Merdiveni Kapısı yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi bâtınin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titreyişya sebep vermemesi muhtevain kapatılmalıdır.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında esrar ve alevlerin özge alanlara yayılmasını önlemek dâhilin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Bu nedenle yangın kaynaklı emanet kayıpları evetşanmaya devam etmekte ve bu hatır yangın merdiveni imalatı bâtınin müstelzim özenin gösterilmesi icap ettiğini kanıtlamaktadır. 

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın kapısı, evgin çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta cereyan etmek üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları yarar fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca mutabık olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa baplarak kapı şerh zamanını kısaltmak ve insanların amelî boşaltma olmalarını sağlar.

Yangın bapsı fiyatları dair önemli bir gözcü da, kaliteli bir yangın kapkaloriın elan mualla bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede henüz soylu erki olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın kapısı, yangın sırasında henüz uzun süre dayanır ve elan azca tamir gerektirir.

Report this wiki page